BENVINGUDA

Benvinguts i benvingudes!!
En aquest blog, he volgut mostrar la meva afició per les labors però, al compartir amb la meva filla Carla l'afició a les joguines, hem creat un segon blog:

http://ninesdollspoupemunecas.blogspot.com/

i també tenim un blog de cuina en el que posem les nostres receptes i les de la meva altra filla, la Laia:

http://culleresiforquilles.blogspot.com/

Us convido a visitar-los,

Assumpció

8 feb 2010

VESTIDETS BEBÉ







Aquest vestit, de roba de piqué estampat de flors sobre fons blanc té un canesú arrodonit i uns volants fets amb dues tiretes de la mateixa roba.

A la part superior de la faldilla que va cosida al canesú, se li ha de donar una mica de forma perquè s'adapti.

Va cordat a l'esquena.Jo, per tallar millor els traus, utilitzo una tira de friselina adhesiva, que planxo per dins el doblec de la roba, així queda més rígida. marco els traus i els tallo amb l'ajut d'un regle metàlic i un "cutter".


Una altra cosa que faig, al ser roba de bebé que toca directament al cos, puleixo l'escot i les sises amb unes tiretes de batista tallades al bies.

Podreu trobar patrons de vestits de bebé a les revistes següents:

  • Canastilla. (Creaciones Artime) Els models són molt finets però es poden adaptar molt bé amb d'altres robes, estampats, botons de fantasia,etc.

  • Patrones niños. Aquesta publicació acostuma a ser temàtica: carnaval, adults, nens... però al menys dos cops l'any, treu una revista exclusivament infantil i cada patró es troba en dues o tres talles. També mostra tendències de moda i les instruccions són força clares.

No hay comentarios:

Publicar un comentario